MTBO Camp Dänemark, 9.-13.5.2018

Smørebrød, Smørebrød, ræmbæmpæmpæm….

Smørebrød, Smørebrød, ræmbæmpæmpæm….Godt Tag zøsamm for de Rapporten us de MTBO-Cåmpen 2018 in Danmark. De Motto i denn Wøkke were: ønd hoite wøllen wire maken eine Rezepte føre fünfe güte Løfs mete immer eenem grøøssen, grøøssen Fejl. En de wønderbåre Læufgebiide met de gænze veel Single-Trails (zøm Gløcke wår Weddr troggen og schøn) wåren de Færeren heræusgeførderret, dog ganz eso schvært wie gedenkt es ware nikke. Umesø mere irriterende ware de grøøssen, grøøssen Fejl det gemakket in jedde løven og so forhindred en god resøldaten. Trods alt wæren zufreden, då geføren hurtigt og øhn de grøøssen, grøøssen Fejl det gemakket in jedde løven gemakken bedre resøldaten. Trøtsdedæme Kønkurrence us de Nord es enørmt og es bleebe væle zo tun til VM en Republikken Øngarn.

Her gøts zo resøldaten (Dag 1, Dag 2, Dag 3, Dag 4, Dag 5, Overall)  gg her gøts zo korten (Dag 1, Dag 2, Dag 3, Dag 4)